SwexitLogo

Lissabonfördraget är ett urvattnat fördrag

2018-12-11 08:27

 


INSÄNDARE.

Den 20 november 2008 röstade Sveriges riksdag igenom ett godkännande av Lissabonfördraget. Det är oerhört många svenskar som inte vet vad detta innebär, trots att detta är ett mycket viktigt och stort steg som tas.

Lissabonfördraget innebär att mer makt förs över från Sveriges riksdag till EU i Bryssel. EU får en president/ordförande samt utrikesminister och finansminister. Steget är så stort att lagrådet anser att det berör statskicket. Sverige förlorar sin självbestämmanderätt. Detta sagt om den politiska utvecklingen i Europa. 

Det som är intressant ur kristen synvinkel är att nu formas den stormakt som finns förutsagd i Bibelns profetiska ord. Om detta finner man förkunnelse i kristna sammanhang världen över. Jag tycker och fler med mig att Sverige ska gå ut ur EU. Sverige ger 40 miljarder till EU varje år. Dessa pengar skulle istället gå till fattiga länder och till skola, vård och omsorg i Sverige.

 

 

EU banar väg för antikrist

Många kristna runt om i världen ser EU som den plattform som antikrist kommer att använda sig av för att söka världsdominans. EU vill inte ha något med det kristna arvet att göra i sina författningar och paragrafer. Det är allvarligt. Det var bara Polen som protesterade och sa att EU inte kan förneka det kristna arvet i Europas historia och ursprung. 

Jag tycker, och fler med mig, att Sverige ska gå ut ur EU. Sverige ger 40 miljarder till EU varje år och då fattas det inga pengar. Dessa pengar skulle istället gå till fattiga länder och till skola, vår och omsorg i Sverige. Man kan läsa i Bibeln, som är Guds ord, var Antikrists ande är för något, det är en ande som inte bekänner Jesus, han är inte från Gud. 

Läs: 1 Johannes Brev 4:1-6.


Ulrik Petersson

Lissabonfördraget

(placeholder)